سرپرست کمیته تحقیقات:

سرکار خانم دکتر اعظم مصلحی با مدرک دکترای فیزیولوژی، عضو هیئت علمی دانشگاه،در سال 1402 به سمت سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شدند.

 

شماره تلفن همراه:-

آدرس پست الکترونیک: -

 

کارشناس کمیته تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری :

سرکار خانم فریده عواطف سلیم

شماره تماس: 0912#######

آدرس پست الکترونیک: Favatefsalm@.muq.ac.ir

 

 

آدرس دفتر مرکزی و شماره تماس :

قم، خیابان صفاشهر، مسجد 14 معصوم، 15 متری اول، سمت راست، پلاک 83، معاونت تحقیقات و فناوری، طبقه اول، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

شماره تماس : 02532854013 داخلی 209

 

  • 1393/08/02 - 21:05
  • 275
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بازدید علمی از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

بازدید علمی از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

بازدید علمی از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران واقع در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی مورخ 26/5/1393 از ساعت 9:30 صبح تا ساعت 13:30 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و با هدف افزایش توانمندی های دانشجویان علاقه مند به تحقیق و پژوهش برگزار گردید.

بازدید علمی از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران بازدید علمی از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران واقع در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی مورخ 26/5/1393 از ساعت 9:30 صبح تا ساعت 13:30 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و با هدف افزایش توانمندی های دانشجویان علاقه مند به تحقیق و پژوهش برگزار گردید. در این بازدید یک روزه که 4 ساعت به طول انجامید؛ در ابتدا دانشجویان با بخش های فعال مرکز، نقش و اهمیت بانک های زیستی، خدمات و محصولات قابل ارائه آن ها و دستاوردهای ملی و بین المللی مرکز در 6 سال گذشته از جمله توالی یابی ژنوم باکتری و ثبت 30 گونه جدید میکروارگانیسم به صورت تئوریکال آشنا شدند. در ادامه دانشجویان از بخش های مختلف مرکز شامل بانک مولکولی، بانک گیاهی و بانک میکروارگانیسم ها بازدید کردند و از نزدیک از زمینه فعالیت و روند شناساییتاذخیرهنمونههایزیستی، تجهیزات و امکانات مرکز و دستاوردها آگاهشدند. با توجه به اهمیت ذخایر زیستی، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در سال 1386 و با فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جهاددانشگاهی پایه گذاری گردید و هدف اصلی مرکز ارتقاء فعالیت های ملی در زمینه های جمع آوری، نگهداری و مطالعه منابع زیستی است. در این راستا، این مرکز ضمن پشتیبانی از مراکز ذخایر زیستی کشور و ایجاد شبکه ملی ذخایر زیستی، در تلاش است تا به مرکزی پیشتاز به منظور گردآوری، تکمیل، سامان دهی، استاندارد سازی و حفظ ذخایر زیستی و ژنتیکی برای توسعه دانش، فناوری و افزایش کیفیت زندگی و سلامت و حفظ امنیت غذایی، منابع طبیعی و تنوع زیستی کشور تبدیل گردد.

  • گروه خبری : محتوای اخبار
  • کد خبر : 17132
کلمات کلیدی