سرپرست کمیته تحقیقات:

سرکار خانم دکتر اعظم مصلحی با مدرک دکترای فیزیولوژی، عضو هیئت علمی دانشگاه،در سال 1402 به سمت سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شدند.

 

شماره تلفن همراه:-

آدرس پست الکترونیک: -

 

کارشناس کمیته تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری :

سرکار خانم فریده عواطف سلیم

شماره تماس: 0912#######

آدرس پست الکترونیک: Favatefsalm@.muq.ac.ir

 

 

آدرس دفتر مرکزی و شماره تماس :

قم، خیابان صفاشهر، مسجد 14 معصوم، 15 متری اول، سمت راست، پلاک 83، معاونت تحقیقات و فناوری، طبقه اول، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

شماره تماس : 02532854013 داخلی 209

 

  • 1402/05/21 - 14:52
  • 197
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدرسه تابستانه پروپوزال نویسی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی

مدرسه تابستانه پروپوزال نویسی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی

دوره ی مدرسه تابستانه پروپوزال نویسی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم در سه روز برگزار شد. در روز اول از این مجموعه کارگاه ها سه کارگاه "انتخاب موضوع و انواع مقالات" ، "جستجوی پیشرفته منابع" و "نرم افزار اندنوت" برگزار شد....

مدرسه تابستانه پروپوزال نویسی دانشگاه علوم پزشکی قم

بسمه تعالی

 

دوره ی مدرسه تابستانه پروپوزال نویسی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم در سه روز برگزار شد.

در روز اول از این مجموعه کارگاه ها سه کارگاه "انتخاب موضوع و انواع مقالات" ، "جستجوی پیشرفته منابع" و "نرم افزار اندنوت" برگزار شد.

در بخش اول کارگاه انتخاب موضوع و انواع مقالات با تدریس سرکار خانم دکتر خرمی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد که در ابتدا به توضیح و توصیف روش های مختلف انتخاب موضوع و همچنین ضرورت های یک موضوع قابل تحقیق پرداخته شد در ادامه انواع مقالات و روش های مناسب برای نوشتن هر نوع مقاله به طور کامل توضیح داده شد.

 

در بخش دوم کارگاه جستجوی پیشرفته منابع توسط سرکار خانم دکتر مهراندشت تدریس شد. در این کارگاه یکی از اصولی ترین مباحث لازم برای پژوهش که جستجو در منابع داخلی و خارجی می باشد بطور کامل توضیح داده شد همچنین در این کارگاه منابعی بسیار کاربردی برای انجام سرچ های مربوط به پروپوزال و مقاله نیز معرفی شدند. در ادامه نیز روش های شناخت کلید واژه های موثر در انجام سرچ آموزش داده شد و نمونه هایی هم توسط شرکت کنندگان مورد بررسی و سرچ قرار گرفت.

 

در بخش سوم کارگاه نرم افزار اندنوت توسط سرکار خانم دکتر حیدری برگزار شد که در این کارگاه روش کامل کار با اندنوت و رفرنس دهی به مقالات تدریس شد و همچنین نکات مهمی در رابطه با دیگر برنامه های رفرنس دهی بیان شد.

در روز دوم از این مجموعه کارگاه ها دو کارگاه "نگارش پروپوزال" و "آشنایی با هوش مصنوعی" برگزار شد.

در بخش اول کارگاه نگارش پروپوزال توسط سرکار خانم دکتر طاهری برگزار شد که ایشان سیر کامل نوشتن پروپوزال و رسیدن به مقاله را توضیح دادند. در ادامه ایشان به بررسی قسمت های مختلف یک پروپوزال پرداختند و در آخر نیز شرکت کنندگان سوالات خود را در باب پروپوزال مطرح کردند و ایشان نیز به تمامی سوالات پاسخ دادند.

در بخش دوم نیز سرکار خانم دکتر طاهری به معرفی هوش مصنوعی پرداختند و همچنین انواعی از کاربرد های هوش مصنوعی بیان شد. در ادامه ایشان انواعی از سایت ها و پایگاه های مربوط به هوش مصنوعی را معرفی کردند و در انتها نیز روش کامل کار با هوش مصنوعی در حوزه تحقیقات و مقاله را آموزش دادند و در زمان باقیمانده به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

 

در روز سوم کارگاه ایده پردازی و اصول و مدیریت کارآفرینی توسط جناب آقای دکتر منتظری برگزار شد که در بخش اول ایشان به توضیح مراحل ایده پروری و ایده یابی پرداختند و در ادامه نیز مقدمات پیدا کردن یک طرح جدید بطور کامل بیان شد.

در قسمت دوم از تدریس ایشان انواعی از کارآفرینی های موفق معرفی شدند و در ادامه روش های ایده پردازی مبدعان این گونه کارآفرینی ها بطور کامل بررسی شد. در ادامه نیز شرکت کنندگان سوالات خود را در باب کارآفرینی و ایده پردازی پرسیدند و پاسخ های کاربردی را از ایشان دریافت کردند.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 58163

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید